Down Town Studenthotell

Har du drømt om hotellstandard på studentboligen? På Down Town Studenthotell bor du midt i sentrum, med busstopp rett utenfor døren, tilgang på studierom og mulighet for både matlevering, renhold og sengetøyvask – uten at det koster skjorta. Vi tilbyr rask internettlinje og uformelle sosiale soner.

Down Town Studenthotell ligger i Dronningens gate midt i sentrum av Kristiansand. Med busstopp rett utenfor døren og direktebusser til Universitetet, kan kollektivforbindelsen neppe bli bedre. Avstanden til Universitetet er kun 2 km, slik at avstanden også er ypperlig hvis man ønsker å gå eller sykle. Vi tilbyr naturligvis egen sykkelparkering i låst kjellerparkering.

I nærmeste omgivelser finner man byens mange dagligvarebutikker, cafeer, butikker, utesteder, treningssentre, Bystranda, for å nevne noe. Alle fasiliteter er rett utenfor døra. Bedre blir det ikke.

Studentboligene fremstår velholdte og moderne. Soverom/oppholdsrom med laminat på gulv, flislagte bad med dusj og kjøkkeninnredning med koketopp. Hotellseng, klesskap og annet inventar følger også med. Fellesvaskeri til fri benyttelse.

Leiekontrakt skrives pr studieår. Leietakere tilbys å i løpet av våren å reservere boligen også for neste studieår. Vi kan tilby fordelaktig pris på lagerhotell ved eventuelt behov for mellomlagring gjennom sommeren. Down Town drives som sommerhotell i 6 uker midt på sommeren.

Du kan lese mer, og se bilder fra alle
hyblene her: www.down-town.no

KONSEPT: Spesielt rettet mot tilreisende studenter, samt unge voksne som akkurat er ferdig med studier og på vei ut i jobb. INNHOLD: 47 fullt møblerte hybler fordelt på 3 etasjer, alle med eget kjøkken og bad. PARKERING: Kan leies i parkeringsanlegg i kjelleren (begrenset med plasser). For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser. SERVICE: Våre vaktmestere følger opp ved utfordringer av diverse karakter. Vakttelefon er bemannet utenom kontortid. DIVERSE: Husleie inkluderer fri tilgang til fellesvaskeri, samt strøm og internett slik at hver leietaker kun har en pris å forholde seg til. Vi tar ikke NAV garanti som depositum.

Vil du bli leietaker på denne eiendommen, kan du melde din interesse her.