Kongens gate 60

Kongens Gate 60 ligger flott og sentralt i den nedre delen av Kvadraturen. Fra leiligheten når man sjøen ved Bystranda eller langs strandpromenaden på en meget kort gåtur. Alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet; med dagligvare, restauranter, bakeri, frisør, apotek, treningssenter og varmtvannsbasseng like rundt hjørnet. En kjapp gåtur til Markens gate og byens handelskjerne.

Flotte turmuligheter med grøntområdet på Tangen, Odderøya og Baneheia, badeplasser og fine parkanlegg langs strandpromenaden, samt Christianholms festning, Nupenparken og Fiskebrygga med sitt særpreg også i umiddelbar nærhet.

Er du lei av dugnadsarbeid i nabo-/borettslaget, eller bare lei av å klippe gresset eller male huset? Da kan du få komme inn i en av våre flotte leiligheter i ett svært rolig og avbalansert område av Kristiansand. Her i bygget er samtlige leietakere 60+. Vi er på jakt etter langtidsleiere med minimum 5 års horisont, som ønsker å bo sentralt, med kort vei til alle byens beste fasiliteter.

Leilighetene ligger i 1 til 4 etasje, og størrelsene varierer fra ca 60 til ca 80 kvm. Kongens Gate 60 har gjennomgående god standard og høy kvalitet på materialer og løsninger. Det er malt i moderne farger og det er flotte nye gulv. Badene er flislagt og har varmekabler, med romslige dusjløsninger og moderne innredning. Lurer du på noe ved Kongens Gate 60 er det bare å ta kontakt.

INNHOLD: 14 leiligheter rettet spesielt mot seniorer 60+, enslige eller par. PARKERING: Kan leies i parkeringsanlegg i kjelleren. For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser. DIVERSE: Leien inkluderer basispakke på tv/internett via fiberkabel. Det er mulig å oppgradere både internettlinjen og tv-pakken mot tillegg i prisen. Strøm betales direkte til leverandør. Vaktmestertjeneste tilbys utført av våre ansatte. Vakttelefon som er bemannet utenom kontortid. Vi tar ikke NAV garanti som depositum.

Vil du bli leietaker på denne eiendommen, kan du melde din interesse her.