Holbergs gate 46

4 flotte leiligheter sentralt beliggende i Holbergsgate 46. Midt i Posebyen med kort vei til Markens gate og byens butikker/handelskjerne. Alle byens fasiliteter ligger rett rundt hjørnet, med svært god tilgang på kollektivtrafikk, og samtidig er turterreng i Baneheia tilgjengelig et par hundre meter borti veien.

Leilighetene var nybygd i 2016 og har derfor gjennomgående meget god standard og høy kvalitet på materialer og løsninger. Det er malt i lyse moderne farger og det er lagt parkett på gulv. Badene er flislagt og har varmekabler. Romslig dusjløsning og moderne innredning i alle leilighetene. Mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkken levert av Strai og inneholder flere fine detaljer.

Leilighetene ligger i byggets 1, 2 og 3 etasje, og størrelsene varierer fra ca 35 til ca 60 kvm. Her har vi etablerte, godt voksne leietakere som har flyttet hit uten nødvendigvis ha en tanke om å flytte videre med det første. Ved ledig leilighet her, ønsker vi oss leietakere som harmonerer med dette, slik at vi ivaretar miljøet i huset.

INNHOLD: 4 leiligheter rettet mot leietakere som ønsker langtidsleie. Alle leilighetene leies ut umøblerte og uten hvitevarer. PARKERING: Kan leies i parkeringsanlegg i kjelleren på naboeiendommen. For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser. DIVERSE: Leien inkluderer basispakke på tv/internett via fiberkabel. Det er mulig å oppgradere både internettlinjen og tv-pakken mot tillegg i prisen. Strøm betales direkte til leverandør. Vaktmestertjeneste tilbys utført av våre ansatte. Vakttelefon som er bemannet utenom kontortid. Vi tar ikke NAV garanti som depositum.

Vil du bli leietaker på denne eiendommen, kan du melde din interesse her.