Skippergada 91

4 nyrenoverte og etterisolerte leiligheter sentralt beliggende på hjørnet av Skippergata og Holbergsgate. Ferdigstilt våren 2020. Midt i Posebyen med kort vei til Markens gate og byens butikker/handelskjerne. Alle byens fasiliteter ligger rett rundt hjørnet, med svært god tilgang på kollektivtrafikk, og samtidig er turterreng i Baneheia tilgjengelig et par hundre meter borti veien.

Leilighetene har gjennomgående meget god standard og høy kvalitet på materialer og løsninger. Det er malt i lyse moderne farger og det er lagt en veldig god laminat på gulv. Badene er flislagt og har varmekabler. Tilpasset dusjløsning og moderne innredning i alle leilighetene. Mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Sort kjøkken levert av Strai Kjøkken som inneholder flere fine detaljer. Flotte integrerte hvitevarer på kjøkken med komfyr, vaskemaskin, kjøle- og fryseskap.

Leilighetene ligger i byggets 1, 2 og 3 etasje, og størrelsene varierer fra ca 35 til ca 70 kvm. Her bor godt voksne leietakere som har flyttet hit uten nødvendigvis ha en tanke om å flytte videre med det første.

INNHOLD: 4 leiligheter rettet mot leietakere som ønsker langtidsleie. Alle leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer på kjøkken. PARKERING: Kan leies i parkeringsanlegg i kjelleren på naboeiendommen. For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser. DIVERSE: Leien inkluderer basispakke på tv/internett via fiberkabel. Det er mulig å oppgradere både internettlinjen og tv-pakken mot tillegg i prisen. Strøm betales direkte til leverandør. Vaktmestertjeneste tilbys utført av våre ansatte. Vakttelefon som er bemannet utenom kontortid. Vi tar ikke NAV garanti som depositum.

Vil du bli leietaker på denne eiendommen, kan du melde din interesse her.