Skippergata 93

Sentral og stor leilighet som passer veldig fint for 4 studenter. Kun 2 km til UIA, eller en kort gåtur til sentrums butikker og handelskjerne.

Leiligheten har god standard, og har blitt delvis pusset opp også de siste årene. Det er malt i lyse moderne farger og har ett koselig miljø. Badet er flislagt og har varmekabler. Dusj/badekar på badet. Eget vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Denne leiligheten leies ut fullt møblert med skap og senger, hvitevarer, og med fullt innhold på/i kjøkken.

Leiligheten går over byggets 2 og 3 etasje, med kun trappeoppgang via 1 etg. Størrelsen er på ca 75 kvm, men noe skråtak gjør at bruksareal er litt større. 4 store soverom.

Skippergata 93 ligger i Posebyen. Gamlebyen med den karakteristiske trehusbebyggelsen og uten tvil den stille og rolige delen av Kvadraturen. Alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet, med dagligvare, restauranter, bakeri, frisør og apotek like rundt hjørnet. Flotte turmuligheter med grøntområdet på Odderøya og Baneheia, badeplasser og fine parkanlegg langs strandpromenaden, samt Fiskebrygga og Torvet med sitt særpreg, også i umiddelbar nærhet.

100m til metroaksen, noe som gir dere meget god kollektivdekning, med kort vei både østover (UIA/Sørlandsparken) og vestover (Vågsbygd/Søgne).

INNHOLD: Boligen inneholder 4 store soverom, stor stue, kjøkken, bad/vaskerom og balkong. PARKERING: Kan leies i parkeringsanlegg i kjelleren på naboeiendommen. For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser. DIVERSE: Leien inkluderer basispakke på tv/internett via fiberkabel. Det er mulig å oppgradere både internettlinjen og tv-pakken mot tillegg i prisen. Strøm betales direkte til leverandør. Vaktmestertjeneste tilbys utført av våre ansatte. Vakttelefon som er bemannet utenom kontortid. Vi tar ikke NAV garanti som depositum.

Vil du bli leietaker på denne eiendommen, kan du melde din interesse her.