Grosserer Lundegården

Lundegården ligger i Henrik Wergelands gate 70 i Posebyen, gamlebyen med den karakteristiske trehusbebyggelsen. Uten tvil byens rolige og stille område, men allikevel meget kort vei til Markens gate og byens butikker/handelskjerne. Alle byens fasiliteter ligger rett rundt hjørnet, med svært god tilgang på kollektivtrafikk, og samtidig er turterreng i Baneheia tilgjengelig et par hundre meter borti veien.

Denne bygården består av tilsammen 21 utleieleiligheter. Gården stod nybygd i 2014, og har gjennomgående meget god standard. Det er malt i lyse farger og det er parkett på gulv. Badene er flislagt og har varmekabler, med romslig dusjløsning på bad og moderne innredning. Mulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet er levert av Strai og inneholder flere fine detaljer. Flott opparbeidet indre gård hvor du kan finne roen om morgenen, eller nyte varme solnedganger på kvelden.

Leilighetene har inngang fra indre gård, og ligger i byggets 1, 2 og 3 etasje. Størrelsene på leilighetene varierer fra ca 50 til ca 100 kvm. Her har vi stort sett bare etablerte, godt voksne leietakere som har flyttet hit uten nødvendigvis ha en tanke om å flytte videre. Ved ledig leilighet her, ønsker vi oss leietakere som harmonerer med dette, slik at vi ivaretar miljøet i bygården.

INNHOLD: 21 leiligheter rettet mot leietakere som ønsker langtidsleie. Alle leilighetene leies ut umøblerte og uten hvitevarer. PARKERING: Kan leies i parkeringsanlegg i kjelleren. For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser. DIVERSE: Leien inkluderer basispakke på tv/internett via fiberkabel. Det er mulig å oppgradere både internettlinjen og tv-pakken mot tillegg i prisen. Strøm betales direkte til leverandør. Vaktmestertjeneste tilbys utført av våre ansatte. Vakttelefon som er bemannet utenom kontortid. Vi tar ikke NAV garanti som depositum.

Vil du bli leietaker på denne eiendommen, kan du melde din interesse her.