Kongens Verv

Kongens Verv i Østre Strandgate 67 ligger svært attraktivt til på Tangen i Kristiansand. Fra leiligheten når man sjøen ved Otra eller Bystranda på en meget kort gåtur. Alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet; med dagligvare i første etasje, og restauranter, bakeri, frisør, apotek, treningssenter og varmtvannsbasseng like rundt hjørnet. En kjapp gåtur til Markens gate og byens butikker/handelskjerne.

Flotte turmuligheter med grøntområdet på Tangen, Odderøya og Baneheia, badeplasser og fine parkanlegg langs strandpromenaden, samt Christianholms festning, Nupenparken og Fiskebrygga med sitt særpreg også i umiddelbar nærhet.

Er du lei av dugnadsarbeid i nabo-/borettslaget, eller bare lei av å klippe gresset eller male huset? Da kan du ta heisen opp i en av våre flotte leiligheter i ett svært rolig og avbalansert område av Kristiansand. Her er samtlige leietakere 60+. Vi er på jakt etter langtidsleiere med minimum 5 års horisont, som ønsker å bo sentralt, med kort vei til alle byens beste fasiliteter.

Leilighetene ligger i 3, 4 og 5 etasje, med soverom vendt inn i en flott opparbeidet indre gård. Leilighetenes størrelse varierer fra ca 68 til ca 100 kvm. Kongens Verv er blitt såpass populært at det hele tiden har vært en liten venteliste for de som ønsker å flytte inn hit. Leilighetene har gjennomgående god standard og høy kvalitet på materialer og løsninger. Det er malt i lyse moderne farger og det er parkett på gulv. Badene er flislagt og har varmekabler, med romslige dusjløsninger og moderne innredning.

INNHOLD: 39 leiligheter rettet spesielt mot seniorer 60+, enslige eller par. PARKERING: Kan leies i parkeringsanlegg i kjelleren eller i kjeller på naboeiendommen (begrenset med plasser). For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser. DIVERSE: Leien inkluderer basispakke på tv/internett via fiberkabel. Det er mulig å oppgradere både internettlinjen og tv-pakken mot tillegg i prisen. Strøm betales direkte til leverandør. Vaktmestertjeneste tilbys utført av våre ansatte. Vakttelefon som er bemannet utennom kontortid. Vi tar ikke NAV garanti som depositum.

Vil du bli leietaker på denne eiendommen, kan du melde din interesse her.