Narviga Panorama

Narviga Panorama ligger som navnet tilsier i Narviga, like utenfor sentrum av Kristiansand. Det er gåavstand til Lund og snaut 3 km til sentrumskjernen. Vi har svært god kollektivdekning og sykkeleksepressvei rett utenfor døren. I denne blokka kan du nyte sommerkveldene fra innglasset terrasse med flott utsikt og solnedgang over Topdalsfjorden. Dagligvarebutikk, frisør mm kun 300 meter unna.

Hele bygget stod ferdigstilt i 2016, så her er leilighetene av ypperste kvalitet. Det er gjennomgående meget god standard, balansert ventilasjon, fjernvarme og ellers generelt høy kvalitet på materialer. Badet er flislagt med romslig og moderne dusjløsning. Kjøkkenet er levert av Strai Kjøkken. Leiligheten er for øvrig malt i lyse farger og med hydrocork på gulv. Balkongen er meget praktisk innglasset med mulighet for å åpne fronten for å nyte sol, sval bris og nydelig utsikt over Topdalsfjorden sommerstid, samtidig som man har ypperlig mulighet for lange fine og ikke minst lune kvelder på vår og høst. Soverommene er romslige og funksjonelle. Sportsbod medfølger i kjelleren.

Merk spesielt at leilighetene i Narviga Panorama får toppscore både på oppvarmings- og energikarakter da den er bygd etter kravene for passivhus. Passer perfekt om du er godt etablert, da de fleste av våre leietakere er i samme situasjon

De 18 leiligheten vi leier ut her ligger i bygget alle 3 etasjer (6 på hver etasje). Leilighetenes størrelse varierer fra ca 70 til ca 90 kvm med 2-3 soverom. Alle leilighetene er gjennomgående og med god planløsning.

INNHOLD: 18 leiligheter rettet mot leietakere som ønsker langtidsleie. Alle leilighetene leies ut umøblerte og uten hvitevarer. PARKERING: Kan leies i parkeringsanlegg i kjelleren. For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser. DIVERSE: Leien inkluderer basispakke på tv/internett via fiberkabel. Det er mulig å oppgradere både internettlinjen og tv-pakken mot tillegg i prisen. Strøm betales direkte til leverandør. Vaktmestertjeneste tilbys utført av våre ansatte. Vakttelefon som er bemannet utennom kontortid. Vi tar ikke NAV garanti som depositum.

Vil du bli leietaker på denne eiendommen, kan du melde din interesse her.